El bany

La gamma de colors adscrita a l’element aigua (blau, negre i verd aigua) és la que resulta recomanable per a una zona de bany en què l’aigua n’és justament la protagonista.


El bany és el lloc on ens desfem d’allò que ens sobra, per la qual cosa s’aconsella mantenir-ne sempre la porta tancada i la tapa de l’inodor abaixada, per tal que no s’hi escapi l’energia (o Chi).

 

Sempre s’ha de tenir en compte que les males olors generen energia desfavorable i especialment en un lavabo. Caldrà, doncs, tenir especial cura de la ventilació així com mantenir les canonades en bon estat.

 

Si, en entrar-hi, el primer que capta l’atenció és l’inodor, caldrà desviar-la col·locant algun element decoratiu atractiu a la vora, com una cortina de bany, un ram de flors, etc.

 

De la mateixa manera, si el primer que veiem en entrar en una vivenda o en una empresa és la porta del bany, també serà precís desviar l’atenció d’alguna manera.

 

També, resulta convenient que existeixi la possibilitat de tancar-se des de dins, per gaudir d’una intimitat que serà molt agraïda, per exemple, quan hi hagi visites.