El rebedor

L'esperit de la casa

Què veiem quan obrim la porta de la nostra vivenda o empresa? Fa bona olor?

L'energia que entra per la porta es considera "l'esperit de la casa". En conseqüència, en un rebedor s'hi hauria d'imposar, especialment, la neteja, l'ordre i quelcom que ens aixequi l'ànim, alguna cosa que ens agradi i ens recomforti.

Per contra, no hi ha d'haver desordre, piles de coses pendents, deixalles per llençar, acumulacions de cap mena ni entrebancs al darrera de la porta -roba penjada, mobles que hi topin...-

Així mateix, no hi poseu fotografies familiars. Deixeu-les per a espais més íntims.

Tampoc, un mirall al davant de l'entrada. Si hi fos per donar-hi profunditat, el podríem substituir per un quadre que transmeti aquesta sensació.

S'hi recomana posar-hi símbols de protecció -els que siguin més afins a cadascú: per a un catòlic, una imatge; per a d'altres el kalachakra; una ferradura, etc.- i, en qualsevol cas, mai representacions de l'esforç -com figures de rucs arrossegant un carro, etc.- (vegeu un consell sobre símbols de protecció)

 

Un consell de feng shui personal

En algun lloc del rebedor -com ara, darrera un quadre o en un paper dins d'una capseta, per exemple- anouteu-hi les vostre aspiracions del moment, com "aquesta casa m'ajudarà a ser millor en la feina que faig", "... a canviar de professió amb èxit", "... ser millor persona"...

Cada vegada que entreu en aquest espai, veure l'objecte que conté el vostre missatge sintonitzarà la vostra energia amb aquest desig i us serà més fàcil d'assolir.