10 anys oferint eines i acompanyament per al benestar

Assessorament  de Fengshui tradicional a particulars, negocis i empreses. Projectes de Fengshui i Interiorisme.
Càlcul i interpretació de cartes de 4 Pilars (astrologia xinesa) i revisió anual
Xerrades i tallers presencials i online sobre Fengshui, 4 Pilars i d'altres temes per a la millora personal. Formació professional de Fengshui

Calendaris astrològics personalitzats i tria de dates favorables

A l'apartat Què faig? hi trobareu informacíó més detallada.
Podeu seguir-me al meu perfil de Facebook, a la pàgina de Facebook Montse Milian Feng Shui i Astrologia Xinesa, al meu bloca Pinterest, a Linkedin Twitter (@montsemilian) i a Instagram.
A l'apartat Testimonis, hi trobareu alguns dels projectes en què he intervingut com a assessora de Fengshui i alguns comentaris de clients.

Meditació de confinament (online, en directe o en diferit)

Els dilluns i els dijous, de 17:00 a 17:30 hores, us proposo una estona (en directe o, també, en diferit) per a calmar la ment. Activitat gratuïta.
Per a afegir-se a aquesta iniciativa només cal demanar-me amistat per Facebook (Montse Milian) i demanar ser afegit/da al grup de persones que podran veure els meus videos de Facebook Live. Es fan en directe però després també resten disponibles per a totes les persones de grup, per tal que se'ls mirin quan els vagi bé. Us hi animeu?

Calendari astrològic personalitzat 2020 i revisió anual de la Carta de 4 Pilars

Heu de triar alguna data per a algun esdeveniment especial? Un calendari astrològic personalitzat 2020 us pot fer molt servei.

Amb una imatge atractiva però sobretot pràctica serveix per esbrinar quines són les millors dates per a vosaltres (i aprofitar-les per emprendre accions importants o iniciar nous projectes) i per fer-hi anotacions. Preu: 30 euros (si se'n demana més d'un, el preu del segon i següents és de 25 euros). Si hi esteu interessats/des, demaneu-ne informació bé trucant/enviant whatsapp al 645 13 69 97 o escrivint a fengshui@montsemilian.comTambé, si ja disposeu de la vostra Carta de 4 Pilars, recordeu que podeu sol·licitar la seva revisió anual per veure quina energia hi arriba a partir de febrer del 2020.

Curs professional de Fengshui

El Curs professsional de Feng Shui es pot fer presencial al Pla de Santa Maria (Tarragona)  o a distància. Al febrer de 2020 comencem una nova edició. 
Si hi teniu interès, truqueu-me al 645 13 69 97 o escriviu a fengshuieinteriors@gmail.com tot indicant nom, cognom i telèfon de contacte.
https://drive.google.com/file/d/1xM_Wn84aienSp-FtAUpbCc6sMQeNYd3m/view?usp=sharing


Fengshui & Interiors: Per fer del teu espai un lloc sa, harmònic, pràctic i bell

Som Manolo de Brea i Montse Milian. Unim Fengshui i Interiorisme per fer d’una llar un lloc sa, harmònic, pràctic i bell. Oferim diferents fórmules, segons les necessitats de cada client. També treballem per a empreses i comerços. Tant si encara no disposes del teu estudi de Fengshui com si el tens i et cal algú que t'ajudi a acabar de materialitzar les seves recomanacions, posa't en contacte amb nosaltres i el Manolo i jo amb molt de gust us farem una proposta a mida, sense cap mena de compromís. Telèfon 645 13 69 97. Correu:  fengshuieinteriors@gmail.com