10 anys oferint eines i acompanyament per al benestar

Assessorament  de Fengshui tradicional a particulars, negocis i empreses. Projectes de Fengshui i Interiorisme.
Càlcul i interpretació de cartes de 4 Pilars (astrologia xinesa) i revisió anual
Xerrades i tallers presencials i online sobre Fengshui, 4 Pilars i d'altres temes per a la millora personal. Formació professional de Fengshui

Calendaris astrològics personalitzats i tria de dates favorables

A l'apartat Què faig? hi trobareu informacíó més detallada.
Podeu seguir-me al meu perfil de Facebook, a la pàgina de Facebook Montse Milian Feng Shui i Astrologia Xinesa, al meu bloca Pinterest, a Linkedin Twitter (@montsemilian) i a Instagram.
A l'apartat Testimonis, hi trobareu alguns dels projectes en què he intervingut com a assessora de Fengshui i alguns comentaris de clients.

Xerrada gratuïta: Nadal amb bon Fengshui

Manolo de Brea i jo (Feng Shui & Interiors) us esperem el dissabte 14 de desembre, a les 11:00 hores, al Centre Shen (Gran Via de les Corts Catalanes, 514, 1º - 3ª, Barcelona) per donar-vos alguns consells de decoració nadalenca amb bon fengshui. Entre d'altres coses, parlarem de l'origen de l'arbre de Nadal així com d'on col·locar-lo i com guarnir-lo segons aquesta disciplina xinesa.

Les places són limitades, per la qual cosa es prega confirmar assistència escrivint a fengshuieinteriors@gmail.com, indicant nom, cognom i telèfon de contacte, o trucant al telèfon 645 13 69 97 (Montse) o al 649 45 99 87 (Manolo).


Calendari astrològic personalitzat 2020

Heu de triar alguna data per a algun esdeveniment especial? Un calendari astrològic personalitzat 2020 us pot fer molt servei.

Amb una imatge atractiva però sobretot pràctica serveix per esbrinar quines són les millors dates per a vosaltres (i aprofitar-les per emprendre accions importants o iniciar nous projectes) i per fer-hi anotacions. Preu: 30 euros (si se'n demana més d'un, el preu del segon i següents és de 25 euros). Si hi esteu interessats/des, demaneu-ne informació bé trucant/enviant whatsapp al 645 13 69 97 o escrivint a fengshui@montsemilian.com


Reiki i Suna

El divendres 27 de desembre hi haurà sessions de Reiki i de teràpia Suna a càrrec de Jordi Milian Batista al Pla de Santa Maria (Tarragona). Consulteu-no tota la informació en aquest enllaç i reserveu hora per a la vostra sessió.Grup de meditació

Al Pla de Santa Maria (Tarragona). S'adreça tant a persones que no mediten habitualment, per tal que en puguin aprendre i aprofundir-hi de forma gradual, com a persones que ja hi estan avesades. Es treballen diverses formes de meditació i treballs interns i s’adapta a les necessitats dels/les assistents.
Preu per 1 sessió: 8 euros / Abonament per a 4 sessions: 20 euros. Tots els beneficis entre el 12 de novembre i finals d'any seran destinats a Riuada Solidària al Francolí.
Inscripcions: Telèfon 645 13 69 97 / Correu fengshui@montsemilian.com


Escola del Benestar

El dia 7 d'octubre va arrencar un curs de 8 sessions (una al mes) realitzat per encàrrec del Col·lectiu de Dones del Pla de Santa Maria però obert a tothom. Si algú desitja afegir-s'hi en alguna sessió o realitzar tan sols una de les seves sessions, que em contacti a fengshui@montsemilian.com Podeu consultar-ne tota la informació fent clic aquí.Curs professional de Fengshui

El Curs professsional de Feng Shui es pot fer presencial al Pla de Santa Maria (Tarragona)  o a distància. Al febrer de 2020 comencem una nova edició. 
Si hi teniu interès, truqueu-me al 645 13 69 97 o escriviu a fengshuieinteriors@gmail.com tot indicant nom, cognom i telèfon de contacte.
https://drive.google.com/file/d/1xM_Wn84aienSp-FtAUpbCc6sMQeNYd3m/view?usp=sharing


Fengshui & Interiors: Per fer del teu espai un lloc sa, harmònic, pràctic i bell

Som Manolo de Brea i Montse Milian. Unim Fengshui i Interiorisme per fer d’una llar un lloc sa, harmònic, pràctic i bell. Oferim diferents fórmules, segons les necessitats de cada client. També treballem per a empreses i comerços. Tant si encara no disposes del teu estudi de Fengshui com si el tens i et cal algú que t'ajudi a acabar de materialitzar les seves recomanacions, posa't en contacte amb nosaltres i el Manolo i jo amb molt de gust us farem una proposta a mida, sense cap mena de compromís. Telèfon 645 13 69 97. Correu:  fengshuieinteriors@gmail.com