Pots seguir-me al meu perfil de Facebook, a la pàgina de Facebook Montse Milian Feng Shui i Astrologia Xinesa, al meu bloc
a Pinterest, a Linkedin i a Twitter (@montsemilian).
Per saber què faig, cliqueu aquí.
CARTA DE 4 PILARS

Si mai has fet una lectura dels teus 4 Pilars (astrologia xinesa), potser pots començar per aquí, una eina per a l'autoconeixement, per saber com equilibrar-te, quin és el teu camí i esbrinar les claus de la teva vida.

Preu: 70 euros (si es fa al Pla o per skype) / 75 euros (si es fa a Barcelona). Preus especials per a famílies. 

REVISIÓ ANUAL DELS 4 PILARS

Si ja coneixes els teus 4 Pilars i vols saber què et portarà l’energia del 2018, et recomano una revisió de la teva carta. La revisió es fa oralment. 

Preu: 20 euros (el lliurament es fa presencialment a El Pla de Santa Maria o a distància, per telèfon o per Skype).

CALENDARI ASTROLÒGIC 2018 PERSONALITZAT

Amb una imatge atractiva i pràctica serveix per saber quines són les millors dates per emprendre accions importants. El seu format permet de fer-hi anotacions. Si hi esteu interessats/des, demaneu-ne una pàgina de mostra.

Preu: 30 euros. Si la comanda és de més d’un calendari, el preu del segon i successius és de 20 euros.

TALLERS "ESCOLA DE BENESTAR"
Tallers de Fengshui molt pràctics i econòmics, d'hora i mitja, dissabtes al matí, amb moltes recomanacions personalitzades, a Barcelona i al Pla de Santa Maria (Tarragona). Inscripció oberta (places limitades). Escriviu a fengshui@montsemilian indicant nom i cognoms i telèfon i ens posarem en contacte amb vosaltres o truqueu al 645 13 69 97.

Taller "FENGSHUI I PROSPERITAT"
Dissabte 27 de gener de 2018,  en horari de matí (11:30 a 13:30 hores) o de tarda (17:00-19:00 hores), al Pla de Santa Maria (Tarragona), a càrrec de Montse Milian.
10 euros.

Per a més informació, no dubteu a escriure a fengshui@montsemilian.com o trucar al 645 13 69 97.