10 anys oferint eines i acompanyament per al benestar

Assessorament  de Fengshui tradicional a particulars, negocis i empreses. Projectes de Fengshui i Interiorisme.
Càlcul i interpretació de cartes de 4 Pilars (astrologia xinesa) i revisió anual
Xerrades i tallers presencials i online sobre Fengshui, 4 Pilars i d'altres temes per a la millora personal. Formació professional de Fengshui

Calendaris astrològics personalitzats i tria de dates favorables

A l'apartat Què faig? hi trobareu informacíó més detallada.
Podeu seguir-me al meu perfil de Facebook, a la pàgina de Facebook Montse Milian Feng Shui i Astrologia Xinesa, al meu bloca Pinterest, a Linkedin Twitter (@montsemilian) i a Instagram.
A l'apartat Testimonis, hi trobareu alguns dels projectes en què he intervingut com a assessora de Fengshui i alguns comentaris de clients.

Fengshui & Interiors: Xerrada gratuïta 27 de febrer, a les 19:30 hores

Quan vaig estudiar Fengshui professional, a banda de descobrir tot un món que em va entusiasmar tant que hi he dedicat els darrers deu anys, vaig fer un grup de bons amics. Entre ells, l’interiorista Manolo de Brea. Fengshui & Interiors és un projecte creat. Uneix aquesta disciplina milenària amb l’interiorisme per fer d’una llar un lloc sa, harmònic, pràctic i bell. Oferim diferents fórmules, segons les necessitats de cada client. També treballem per a empreses i comerços. Tant si encara no disposes del teu estudi de Fengshui com si el tens i et cal algú que t'ajudi a acabar de materialitzar les seves recomanacions, posa't en contacte amb nosaltres i el Manolo i jo amb molt de gust us farem una proposta a mida, sense cap mena de compromís. La xerrada serà al Centre Shen (Gran Via de les Corts Catalanes, 514, 1r 3a, 08015 Barcelona). Durada aproximada: 1 hora. Es prega confirmar assistència trucant al 645 13 69 97 o escrivint a fengshuieinteriors@gmail.com tot indicant nom, cognom i telèfon de contacte. Us hi esperem!

Curs professional de Fengshui 

Si hi teniu interès, truqueu-me al 645 13 69 97 o escriviu a fengshuieinteriors@gmail.com tot indicant nom, cognom i telèfon de contacte.


Grup de meditació

Tots els dimecres, de 19 a 20 hores, al Pla de Santa Maria (Tarragona)
. Us hi podeu afegir quan ho desitgeu, encara que només sigui per a una sesió. Shi esteu interessats/des i no us va bé aquest horari, feu arribar la vostra disponibilitat a fengshui@montsemilian.com perquè és probable que se n'organitzin més. 

Aquesta activitat s'adreça tant a persones que no la practiquen habitualment per tal que en puguin aprendre i aprofundir-hi de forma gradual com per a persones que ja hi estiguin avesades. Es treballen diverses formes de meditació i s’adapta a les necessitats dels/les assistents.