10 anys oferint eines i acompanyament per al benestar

Assessorament  de Fengshui tradicional a particulars, negocis i empreses. Projectes de Fengshui i Interiorisme.
Càlcul i interpretació de cartes de 4 Pilars (astrologia xinesa) i revisió anual
Xerrades i tallers presencials i online sobre Fengshui, 4 Pilars i d'altres temes per a la millora personal. Formació professional de Fengshui

Calendaris astrològics personalitzats i tria de dates favorables

A l'apartat Què faig? hi trobareu informacíó més detallada.
Podeu seguir-me al meu perfil de Facebook, a la pàgina de Facebook Montse Milian Feng Shui i Astrologia Xinesa, al meu bloca Pinterest, a Linkedin Twitter (@montsemilian) i a Instagram.
A l'apartat Testimonis, hi trobareu alguns dels projectes en què he intervingut com a assessora de Fengshui i alguns comentaris de clients.

Taller "El Qi dels 9 estels"

Al Centre Holístic Navarcles (Navarcles) - AJORNAT (oportunament informaré de la nova data prevista)
Preu: 15 euros (es lliuraran apunts)
El Qi dels 9 estels és una forma d’astrologia molt primitiva que treballa amb el dia, el mes i l’any de naixement. Res a veure amb la precisió dels 4 Pilars que es fa servir actualment, i des de fa segles, en què es té en compte el lloc, l’hora exacta, el dia, el mes i l’any de naixement i que permet una lectura molt aprofundida. Tot i així, el Qi dels 9 estels permet, entre d'altres coses, descobrir molts trets de personalitat. En aquest taller aprendrem a fer-lo servir i el podrem aplicar a amistats i familiars.
Inscripcions als telèfons: 635850657 / 938 31 08 93 (cal reservar plaça).

Calendari astrològic personalitzat 2020 i revisió anual de la Carta de 4 Pilars

Heu de triar alguna data per a algun esdeveniment especial? Un calendari astrològic personalitzat 2020 us pot fer molt servei.

Amb una imatge atractiva però sobretot pràctica serveix per esbrinar quines són les millors dates per a vosaltres (i aprofitar-les per emprendre accions importants o iniciar nous projectes) i per fer-hi anotacions. Preu: 30 euros (si se'n demana més d'un, el preu del segon i següents és de 25 euros). Si hi esteu interessats/des, demaneu-ne informació bé trucant/enviant whatsapp al 645 13 69 97 o escrivint a fengshui@montsemilian.com

També, si ja disposeu de la vostra Carta de 4 Pilars, recordeu que podeu sol·licitar la seva revisió anual per veure quina energia hi arriba a partir de febrer del 2020.

Grup de meditació

Al 2020, a més de seguir treballant sobre els txacres i descobrint nous exercicis, incorporarem, de mica en mica, algunes novetats que ja anireu descobrint. Entre elles, començarem a treballar sobre consells zen per estar i viure millor.

Aquest grup és obert i us hi podeu afegir quan us vingui de gust, encara que no estigueu acostumats/des a meditar i encara que només sigui per a una sessió. Només cal que reserveu la vostra plaça. Les sessions es fan els dijous, de 18 a 19 hores, al Pla de Santa Maria (Tarragona)


Preu per 1 sessió: 8 euros / Abonament per a 4 sessions: 20 euros.
Inscripcions: Telèfon 645 13 69 97 / Correu fengshui@montsemilian.com

Curs professional de Fengshui

El Curs professsional de Feng Shui es pot fer presencial al Pla de Santa Maria (Tarragona)  o a distància. Al febrer de 2020 comencem una nova edició. 
Si hi teniu interès, truqueu-me al 645 13 69 97 o escriviu a fengshuieinteriors@gmail.com tot indicant nom, cognom i telèfon de contacte.
https://drive.google.com/file/d/1xM_Wn84aienSp-FtAUpbCc6sMQeNYd3m/view?usp=sharing


Fengshui & Interiors: Per fer del teu espai un lloc sa, harmònic, pràctic i bell

Som Manolo de Brea i Montse Milian. Unim Fengshui i Interiorisme per fer d’una llar un lloc sa, harmònic, pràctic i bell. Oferim diferents fórmules, segons les necessitats de cada client. També treballem per a empreses i comerços. Tant si encara no disposes del teu estudi de Fengshui com si el tens i et cal algú que t'ajudi a acabar de materialitzar les seves recomanacions, posa't en contacte amb nosaltres i el Manolo i jo amb molt de gust us farem una proposta a mida, sense cap mena de compromís. Telèfon 645 13 69 97. Correu:  fengshuieinteriors@gmail.com