Serveis de Feng Shui & 4 Pilars, formació i altres: 10 anys oferint eines per al benestar


"M'agrada ajudar les persones i amb el Fengshui i els 4 Pilars ho puc fer cada dia.

Mitjançant el Fengshui milloro els espais per tal que els seus habitants estiguin millor a tots els nivells (salut, relacions i prosperitat) i amb els 4 Pilars (astrologia xinesa) ofereixo consells per a la millora personal.

També es tracten d'eines molt útils per a l'optimització d'empreses i negocis, sectors que coneixo bé per la meva trajectòria professional.

Ja fa uns quants anys que vaig transformar la meva vocació en professió i, sumant coneixements -fa molt de temps que treballo en el sector de la comunicació-, treballo en la seva divulgació, ja que difícilment se sol·licita allò que no es coneix."Curs de Feng Shui professional
Vols aprendre FENGSHUI TRADICIONAL ja sigui per a dedicar-t’hi professionalment o per aprofundir en el fengshui de la teva llar?

Si és així, demana’m informació del meu CURS DE FENGSHUI PROFESSIONAL.

Presencial (amb mesures de seguretat garantides) o a distància, però sempre amb el meu acompanyament personalitzat, s’adapta completament al teu calendari i al teu horari.

Si en vols informació, sense cap mena de compromís, em pots enviar un missatge privat, escriure’m a fengshui@montsemilian.com o trucar-me al 645 13 69 97.
Taller gratuït "El Feng Shui y la abundancia"

Xerrada gratuïta EL FENG SHUI Y LA ABUNDANCIA, que faré per Google Meet el divendres 18 de juny, de 17:00 a 18:00 hores.

Un dels temes que treballa el fengshui és de la prosperitat. Parlarem de com ho fa, amb alguns consells pràctics. Ara bé, el fengshui no ho és tot i amb els nostres pensaments i les nostres accions, tot sovint sense adonar-nos-en, també incidim sobre la nostra fortuna. Què hem de canviar perquè ens resultin favorables?

Ja us hi podeu apuntar, tot escrivint a fengshui@montsemilian.com o enviant un whatsapp al telèfon 645 13 69 97, tot indicant ABUNDÀNCIA, el vostre nom i cognom i una adreça de correu electrònic de contacte.


La xerrada es farà en castellà perquè és oberta a participants d’arreu del món.
Projectes realitzats: La petita tribu (Montse Oliveres, mare de dia)

En aquests més de deu anys que fa que em dedico al fengshui he tingut la sort de descobrir i contribuir en projectes professionals de persones molt especials. Entre ells, el de la Montse Oliveres, que fa de mare de dia a Blancafort (Conca de Barberà).
El seu projecte es diu “La petita tribu”. L’espai que ocupa, totalment harmonitzat amb fengshui, és tot a peu pla i s’adapta a les necessitats dels infants.
D’una part, hi ha l’espai de criança (amb diversos raconets de joc amb diferents materials -cotxes, animals, nines, joc simbòlic, etc.- que permet jugar i esdevenir molts personatges; elements per afavorir la motricitat; el racó dels contes; el lloc de descans; el canviador, que fomenta el moviment lliure; i la zona on la Montse desa els olis essencials, amb els quals treballa per a beneficiar els petits).
També hi ha la cuina, amb trones, on els nens i nenes dinen el menjar que porten les seves famílies, i el bany, on es potencia l’autonomia en la higiene. Finalment, l’ampli exterior, on hi fan vida sempre que el temps ho permet, amb una miqueta d’hort i plantes i raconets amb propostes diverses, la cuineta, el tobogan, el sorral...
Com diu la Montse, “un lloc ben bonic per descobrir el món”. Si us ve de gust conèixer-la, truqueu al telèfon 660 70 37 43.

Projectes realitzats: Espai de Benestar Lorena Domínguez

L’Espai de Benestar Lorena Domínguez és un dels projectes en què he tingut la sort de poder intervenir com a assessora de fengshui.  Aquest centre és fruit d’una reforma integral i es troba a Blancafort (Conca de Barberà, Tarragona; telèfon:  686 07 17 66).

La seva filosofia és la de cuidar-se per dins i per fora, sense pressa i amb la feina feta amb amor. “Amb els massatges terapèutics ajudo al teu cos a que recuperi per si mateix la salut i el benestar (...) Amb els tractaments corporals, sempre havia somiat amb una estètica natural, aprofitar tot el que la naturalesa ens proporciona”.

Entre els serveis que s’hi ofereixen hi trobareu quiromassatge, osteopatia, massatge thai, massatge kobido i tractaments de bellesa.Projectes realitzats: Strada Interiors

L’estudi d’Strada Interiors és un dels projectes en què he tingut la sort de poder intervenir com a assessora de fengshui. Amb els meus consells i el bon saber fer de la Laura Estrada va quedar un espai de treball i d'atenció als clients fantàstic, com podeu apreciar en aquestes imatges.

Us convido a entrar a la seva pàgina web per a conèixer més projectes seus: ()