10 anys oferint eines i acompanyament per al benestar

Assessorament  de Fengshui tradicional a particulars, negocis i empreses. Projectes de Fengshui i Interiorisme.
Càlcul i interpretació de cartes de 4 Pilars (astrologia xinesa) i revisió anual
Xerrades i tallers presencials i online sobre Fengshui, 4 Pilars i d'altres temes per a la millora personal. Formació professional de Fengshui

Calendaris astrològics personalitzats i tria de dates favorables

A l'apartat Què faig? hi trobareu informacíó més detallada.
Podeu seguir-me al meu perfil de Facebook, a la pàgina de Facebook Montse Milian Feng Shui i Astrologia Xinesa, al meu bloca Pinterest, a Linkedin Twitter (@montsemilian) i a Instagram.
A l'apartat Testimonis, hi trobareu alguns dels projectes en què he intervingut com a assessora de Fengshui i alguns comentaris de clients.

Fengshui & Interiors: Per fer del teu espai un lloc sa, harmònic, pràctic i bell

Som Manolo de Brea i Montse Milian. Unim Fengshui i Interiorisme per fer d’una llar un lloc sa, harmònic, pràctic i bell. Oferim diferents fórmules, segons les necessitats de cada client. També treballem per a empreses i comerços. Tant si encara no disposes del teu estudi de Fengshui com si el tens i et cal algú que t'ajudi a acabar de materialitzar les seves recomanacions, posa't en contacte amb nosaltres i el Manolo i jo amb molt de gust us farem una proposta a mida, sense cap mena de compromís. Telèfon 645 13 69 97. Correu:  fengshuieinteriors@gmail.com

Taller gratuït: Com modificar l'entorn per eliminar bloquejos

El dissabre 29 de juny, a les 11 hores, taller gratuït sobre com unir Fengshui i Interiorisme per ajudar a aconseguir que tot flueixi millor tant en una llar com en un negoci.

Serà al Centro Shen (Gran Via de les Corts Catalanes, 514, 1er 3a, 08015 Barcelona (metro Urgell, línia 1).

Taller a càrrec de Montse Milian i Manolo de Brea (Feng Shui & Interiors) 

Durada aproximada: 1 hora. 

Es prega confirmar assistència (places limitades) trucant als telèfons 645 13 69 97 (Montse) i 649 459 987 (Manolo) o escrivint a fengshuieinteriors@gmail.com indicant nom, cognom i telèfon de contacte. Us hi esperem!


Escola del Benestar

Al Pla de Santa Maria (Tarragona) tallers intensius, pràctics i econòmics per fer de la nostra llar un lloc més sa.

Curs professional de Fengshui 

Modalitat presencial al Pla de Santa Maria (Tarragona), semipresencial (a Barcelona) o a distància. 
Si hi teniu interès, truqueu-me al 645 13 69 97 o escriviu a fengshuieinteriors@gmail.com tot indicant nom, cognom i telèfon de contacte.
Grup de meditació

Tots els dimecres, de 19 a 20 hores, al Pla de Santa Maria (Tarragona). Us hi podeu afegir quan ho desitgeu, encara que només sigui per a una sesió. Shi esteu interessats/des i no us va bé aquest horari, feu arribar la vostra disponibilitat a fengshui@montsemilian.com perquè és probable que se n'organitzin més. 

Aquesta activitat s'adreça tant a persones que no la practiquen habitualment per tal que en puguin aprendre i aprofundir-hi de forma gradual com per a persones que ja hi estiguin avesades. Es treballen diverses formes de meditació i s’adapta a les necessitats dels/les assistents.