10 anys oferint eines i acompanyament per al benestar

Assessorament  de Fengshui tradicional a particulars, negocis i empreses. Projectes de Fengshui i Interiorisme.
Càlcul i interpretació de cartes de 4 Pilars (astrologia xinesa) i revisió anual
Xerrades i tallers presencials i online sobre Fengshui, 4 Pilars i d'altres temes per a la millora personal. Formació professional de Fengshui

Calendaris astrològics personalitzats i tria de dates favorables

A l'apartat Què faig? hi trobareu informacíó més detallada.
Podeu seguir-me al meu perfil de Facebook, a la pàgina de Facebook Montse Milian Feng Shui i Astrologia Xinesa, al meu bloca Pinterest, a Linkedin Twitter (@montsemilian) i a Instagram.
A l'apartat Testimonis, hi trobareu alguns dels projectes en què he intervingut com a assessora de Fengshui i alguns comentaris de clients.

Fengshui & Interiors: Per fer del teu espai un lloc sa, harmònic, pràctic i bell

Som Manolo de Brea i Montse Milian. Unim Fengshui i Interiorisme per fer d’una llar un lloc sa, harmònic, pràctic i bell. Oferim diferents fórmules, segons les necessitats de cada client. També treballem per a empreses i comerços. Tant si encara no disposes del teu estudi de Fengshui com si el tens i et cal algú que t'ajudi a acabar de materialitzar les seves recomanacions, posa't en contacte amb nosaltres i el Manolo i jo amb molt de gust us farem una proposta a mida, sense cap mena de compromís. Telèfon 645 13 69 97. Correu:  fengshuieinteriors@gmail.com

Escola del Benestar

Al Pla de Santa Maria (Tarragona) tallers intensius, pràctics i econòmics per fer de la nostra llar un lloc més sa.

Dissabte 11 de maig: Geopaties i com detectar-les

Es pot triar horari: matí, de 11:30-13:30 hores, o tarda, de 17:00 a 19:00 hores
(l’horari de tarda es farà només si hi ha un mínim de 3 persones inscrites). Preu: 15 euros (no inclou varetes ni apunts escrits; per a qui no disposi de varetes pròpies se li prestaran unes durant el taller) Els llocs en què l’emissió de les radiacions electromagnètiques que sorgeixen de la terra poden afectar la salut de persones, animals o plantes s’anomenen geopaties. En aquest taller, aprendrem a mesurar-les.

Inscripcions trucant al telèfon: 645 13 69 97 o escrivint a fengshui@montsemilian.com tot indicant nom i cognoms i telèfon de contacte. Inscripció oberta. Places limitades.

Dissabte 8 de juny: Consells per a una llar més saludable

Es pot triar horari: matí, de 11:30-13:30 hores, o tarda, de 17:00 a 19:00 hores (l’horari de tarda es farà només si hi ha un mínim de 3 persones inscrites). Preu: 15 euros (no inclou apunts escrits). Parlarem sobre les radiacions, la contaminació elèctrica i la contaminació electromagnètica presents a les llars. Tractarem altres aspectes: productes tòxics, electricitat, bombetes, temperatura, calefaccions i sorolls.

Inscripcions trucant al telèfon: 645 13 69 97 o escrivint a fengshui@montsemilian.com tot indicant nom i cognoms i telèfon de contacte. Inscripció oberta. Places limitades.

Curs professional de Fengshui 

Modalitat presencial al Pla de Santa Maria (Tarragona), semipresencial (a Barcelona) o a distància. 
Si hi teniu interès, truqueu-me al 645 13 69 97 o escriviu a fengshuieinteriors@gmail.com tot indicant nom, cognom i telèfon de contacte.


Grup de meditació

Tots els dimecres, de 19 a 20 hores, al Pla de Santa Maria (Tarragona)
. Us hi podeu afegir quan ho desitgeu, encara que només sigui per a una sesió. Shi esteu interessats/des i no us va bé aquest horari, feu arribar la vostra disponibilitat a fengshui@montsemilian.com perquè és probable que se n'organitzin més. 

Aquesta activitat s'adreça tant a persones que no la practiquen habitualment per tal que en puguin aprendre i aprofundir-hi de forma gradual com per a persones que ja hi estiguin avesades. Es treballen diverses formes de meditació i s’adapta a les necessitats dels/les assistents.