Serveis de Feng Shui & 4 Pilars, formació i altres: 10 anys oferint eines per al benestar


"M'agrada ajudar les persones i amb el Fengshui i els 4 Pilars ho puc fer cada dia.

Mitjançant el Fengshui milloro els espais per tal que els seus habitants estiguin millor a tots els nivells (salut, relacions i prosperitat) i amb els 4 Pilars (astrologia xinesa) ofereixo consells per a la millora personal.

També es tracten d'eines molt útils per a l'optimització d'empreses i negocis, sectors que coneixo bé per la meva trajectòria professional.

Ja fa uns quants anys que vaig transformar la meva vocació en professió i, sumant coneixements -fa molt de temps que treballo en el sector de la comunicació-, treballo en la seva divulgació, ja que difícilment se sol·licita allò que no es coneix."

Propostes de primavera

La primavera ja treu el nas i, per a celebrar-ho, us convido a la xerrada gratuïta EL FENG SHUI Y LA PRIMAVERA, que oferiré per Google Meet el divendres 26 de març, de 16:00 a 17:00 hores. Serà en castellà perquè hi haurà persones d’arreu del món. 

Parlaré, entre d'altres, de l’anomenada “neteja de primavera” i del fengshui per a jardins, terrasses, balcons i finestres. 

A més a més, TALLER ONLINE DE INTRODUCCIÓN AL FENG SHUI. L’oferiré per Google Meet el diumenge 28 de març, de 17:00 a 19:00 hores. Serà en castellà perquè hi haurà persones d’arreu del món. Preu: 10 euros (no inclou apunts)

Continguts: Què és. Història. Principals escoles. Què és el Qi. Els conceptes de Yin i Yang.

 Ja us hi podeu apuntar, tot escrivint a fengshui@montsemilian.com o enviant un whatsapp al telèfon 645 13 69 97, tot indicant PRIMAVERA o INTRODUCCIÓ, el vostre nom i cognom i una adreça de correu electrònic de contacte. Gràcies per l'atenció!

Projectes realitzats: Espai de Benestar Lorena Domínguez

L’Espai de Benestar Lorena Domínguez és un dels projectes en què he tingut la sort de poder intervenir com a assessora de fengshui.  Aquest centre és fruit d’una reforma integral i es troba a Blancafort (Conca de Barberà, Tarragona; telèfon:  686 07 17 66).

La seva filosofia és la de cuidar-seper dins i per fora, sense pressa i amb la feina feta amb amor. “Amb els massatges terapèutics ajudo al teu cos a que recuperi per si mateix la salut i el benestar (...) Amb els tractaments corporals, sempre havia somiat amb una estètica natural, aprofitar tot el que la naturalesa ens proporciona”.

Entre els serveis que s’hi ofereixen hi trobareu quiromassatge, osteopatia, massatge thai, massatge kobido i tractaments de bellesa.


Projectes realitzats: Strada Interiors

L’estudi d’Strada Interiors és un dels projectes en què he tingut la sort de poder intervenir com a assessora de fengshui. Amb els meus consells i el bon saber fer de la Laura Estrada va quedar un espai de treball i d’anteció als clients fantàstic, com podeu apreciar en aquestes imatges.

Us convido a entrar a la seva pàgina web per a conèixer més projectes seus: ()