10 anys oferint eines i acompanyament per al benestar

Assessorament  de Fengshui tradicional a particulars, negocis i emprese

Càlcul i interpretació de cartes de 4 Pilars (astrologia xinesa)

Xerrades i tallers presencials i online sobre Fengshui, 4 Pilars i d'altres temes per a la millora personal

Calendaris astrològics personalitzats i tria de dates favorables


A l'apartat Què faig? hi trobareu informacíó més detallada.

Podeu seguir-me al meu perfil de Facebook, a la pàgina de Facebook Montse Milian Feng Shui i Astrologia Xinesa, al meu bloca Pinterest, a Linkedin Twitter (@montsemilian) i a Instagram.

A l'apartat Testimonis, hi trobareu alguns dels projectes en què he intervingut com a assessora de Fengshui i alguns comentaris de clients.

Regals amb ànima

L’any 2019 serà, segons el calendari xinès, l’any del Porquet. La grafia xinesa que correspon al concepte de família representa aquest animal sota un sostre, per significar que cap casa està completa sense el seu porquet feliç.


A tocar de les festes nadalenques, en què justament la llar i la família prenen protagonisme, us proposo regals amb ànima, per a vosaltres i per als qui estimeu: relacionats amb el coneixement i el benestar, i de proximitat. Tots ells es troben disponibles com a val regal


Tots els detalls en aquest enllaç.Grup de meditació

Tots els dimecres, de 19 a 20 hores, al Pla de Santa Maria (Tarragona)
Us hi podeu afegir quan ho desitgeu (encara que només sigui per una sessió (places limitades). Shi esteu interessats/des i no us va bé aquest horari, feu arribar la vostra disponibilitat a fengshui@montsemilian.com perquè és probable que se n'organitzin més. 

Aquesta activitat s'adreça tant a persones que no la practiquen habitualment per tal que en puguin aprendre i aprofundir-hi de forma gradual com per a persones que ja hi estiguin avesades. Es treballen diverses formes de meditació i s’adapta a les necessitats dels/les assistents.


Tallers de Fengshui al Pla de Santa Maria


15 de desembre - Els cinc elements (11:30-13:30 hores / preu: 10 euros)

12 de gener - El Qi dels 9 estels (11:30-13:30 hores / preu: 15 euros, inclou apunts)

12 de gener - Els cinc elements (17:00-19:00 hores / preu: 10 euros)

19 de gener - El Yin i el Yang (opció matí 11:30-13:30 / opció tarda 17:00-19:00 hores / preu: 10 euros)


Reiki al Pla de Santa Maria

27 i 18 de desembre
Gaudiu d'una sessió de Reiki Tradicional Japonès a càrrec de Jordi Milian Batista en un entorn tranquil i relaxant. Preu: 30 euros. Podeu demanar més informació i hora (les hores són limitades) trucant al telèfon 645136997 (Montse).

El Reiki influeix positivament en cos i ment i ajuda a millorar la salut. L'Organització Mundial de la Salut (OMS) el reconeix com a mètode natural de curació complementari a la medicina tradicional.