10 anys oferint eines i acompanyament per al benestar

Assessorament  de Fengshui tradicional a particulars, negocis i empreses. Projectes de Fengshui i Interiorisme.
Càlcul i interpretació de cartes de 4 Pilars (astrologia xinesa) i revisió anual
Xerrades i tallers presencials i online sobre Fengshui, 4 Pilars i d'altres temes per a la millora personal. Formació professional de Fengshui

Calendaris astrològics personalitzats i tria de dates favorables

A l'apartat Què faig? hi trobareu informacíó més detallada.
Podeu seguir-me al meu perfil de Facebook, a la pàgina de Facebook Montse Milian Feng Shui i Astrologia Xinesa, al meu bloca Pinterest, a Linkedin Twitter (@montsemilian) i a Instagram.
A l'apartat Testimonis, hi trobareu alguns dels projectes en què he intervingut com a assessora de Fengshui i alguns comentaris de clients.

Grup de meditació

Al Pla de Santa Maria (Tarragona). S'adreça tant a persones que no mediten habitualment, per tal que en puguin aprendre i aprofundir-hi de forma gradual, com a persones que ja hi estan avesades. Es treballen diverses formes de meditació i treballs interns i s’adapta a les necessitats dels/les assistents.

Preu per 1 sessió: 8 euros / Abonament per a 4 sessions: 20 euros.
Inscripcions: Telèfon 645 13 69 97 / Correu fengshui@montsemilian.comReiki i teràpia Suna

Els dies 5 i 6 d’octubre (dissabte i diumenge) tornen, al Pla de Santa Maria (Tarragona) les sessions de Reiki a càrrec de Jordi Milian Batista, mestre de Reiki Mariel, terapeuta de Reiki Tradicional Japonès i healer. Aquesta vegada hi ha l’opció de rebre bé teràpia de Reiki bé teràpia Suna. Podeu consultar-ne tota la informació fent clic aquí.Escola del Benestar

El dia 7 d'octubre arrenca un curs de 8 sessions (una al mes) realitzat per encàrrec del Col·lectiu de Dones del Pla de Santa Maria però obert a tothom. Us hi podeu inscriure al seu local els dilluns dies 9 i 16 de setembre a partir de les 18:00 hores. Podeu consultar-ne tota la informació fent clic aquí.
Grafologia, fengshui i 4 pilars

El dia 16 d'octubre, de 18:00 a 19:30 hores, intervindré en una sessió del Taller de Grafologia que imparteix Carme Juliana, grafoanalista i perit cal·lígraf, a Armoni (carrer Roger de Flor, 98, Badalona -parada de metro Pep Ventura, línia IV). Tractarem la relació entre la simbologia de l'espai en fengshui i l'ús de l'espai quan escrivim en un paper i veurem com tant la grafologia com els 4 pilars són bones eines per analitzar les persones. Treballarem, principalment, sobre dos personatges: Frank Kafka i Santa Teresa de Calcuta. Encara que no s'estigui inscrit al Taller de Grafologia, aquesta sessió és oberta a tothom que hi vulgui assistir. Preu per la sessió: 10 euros. 
Inscripcions: Telèfon 645 13 69 97 / Correu fengshui@montsemilian.comCurs professional de Fengshui

El Curs professsional de Feng Shui es pot fer presencial al Pla de Santa Maria (Tarragona)  o a distància. Al febrer de 2020 comencem una nova edició. 
Si hi teniu interès, truqueu-me al 645 13 69 97 o escriviu a fengshuieinteriors@gmail.com tot indicant nom, cognom i telèfon de contacte.
https://drive.google.com/file/d/1xM_Wn84aienSp-FtAUpbCc6sMQeNYd3m/view?usp=sharing
Fengshui & Interiors: Per fer del teu espai un lloc sa, harmònic, pràctic i bell

Som Manolo de Brea i Montse Milian. Unim Fengshui i Interiorisme per fer d’una llar un lloc sa, harmònic, pràctic i bell. Oferim diferents fórmules, segons les necessitats de cada client. També treballem per a empreses i comerços. Tant si encara no disposes del teu estudi de Fengshui com si el tens i et cal algú que t'ajudi a acabar de materialitzar les seves recomanacions, posa't en contacte amb nosaltres i el Manolo i jo amb molt de gust us farem una proposta a mida, sense cap mena de compromís. Telèfon 645 13 69 97. Correu:  fengshuieinteriors@gmail.com