Montse Milian
 

Formadora i assessora de Fengshui i 4 Pilars, amb més de 10 anys d’experiència.

Nascuda a Barcelona el 1966. 

Llicenciada en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona i posgraduada en Direcció d’Empresa per la Universitat Pompeu Fabra, va estudiar Fengshui Professional a Feng Shui Natural, pionera a Espanya en aquesta matèria i 4 Pilars (astrologia xinesa) i I Ching amb Joseph Yu i Jerry King.Vaig néixer a Barcelona el 1966.
 
Ha treballat en la gestió i en la creació de continguts i events. També, com a crítica literària i periodista, directora de continguts de diverses publicacions i  consultora de comunicació (comunicació corporativa, de crisi, assessorament directiu, gabinet de premsa) per a empreses i institucions. També ha estat cofundadora de la companyia de dansa teatre Gata Titània.


"
M'agrada ajudar les persones i amb el Fengshui i els 4 Pilars ho puc fer cada dia.

Mitjançant el Fengshui milloro els espais per tal que els seus habitants estiguin millor a tots els nivells (salut, relacions i prosperitat) i amb els 4 Pilars (astrologia xinesa) ofereixo consells per a la millora personal.

També es tracten d'eines molt útils per a l'optimització d'empreses i negocis, sectors que coneixo bé per la meva trajectòria professional.

Ja fa uns quants anys que vaig transformar la meva vocació en professió i, sumant coneixements -fa molt de temps que treballo en el sector de la comunicació-, treballo en la seva divulgació, ja que difícilment se sol·licita allò que no es coneix."

 
Per a més informació, no dubteu a escriure a fengshui@montsemilian.com o trucar al 645 13 69 97.