Montse Milian
 
Vaig néixer a Barcelona el 1966.

Vaig estudiar Feng Shui a Feng Shui Natural, pionera a Espanya en aquesta matèria. He après 4 Pilars (astrologia xinesa) i I Ching amb Joseph Yu i Jerry King.
 
He treballat en la gestió i en la creació de continguts i events. He fet de crítica literària i periodista, de directora de continguts en diverses publicacions i de consultora de comunicació (comunicació corporativa, de crisi, assessorament directiu, gabinet de premsa) per a empreses i institucions. També sóc cofundadora de la companyia de dansa contemporània Gata Titània.
 
Sóc llicenciada en Filologia per la Universitat de Barcelona i postgraduada en Direcció de l'Empresa per la Universitat Pompeu Fabra.

"
M'agrada ajudar les persones i amb el Feng Shui i els 4 Pilars ho puc fer cada dia.

Mitjançant el Feng Shui milloro els espais per tal que els seus habitants estiguin millor a tots els nivells (salut, relacions i prosperitat) i amb els 4 Pilars (astrologia xinesa) ofereixo consells per a la millora personal.
També es tracten d'eines molt útils per a l'optimització d'empreses i negocis, sectors que coneixo bé per la meva trajectòria professional.

Ja fa uns quants anys que vaig transformar la meva vocació en professió i, sumant coneixements -fa molt de temps que treballo en el sector de la comunicació-, traballo en la seva divulgació, ja que difícilment se sol·licita allò que no es coneix."

 
Per a més informació, no dubteu a escriure a fengshui@montsemilian.com o trucar al 645 13 69 97.