Serveis de Feng Shui & 4 Pilars, formació i altres

Assessorament  de Feng Shui a particulars, comerços i empreses
Càlcul i interpretació de Cartes de 4 Pilars (astrologia xinesa)
Calendaris astrològics personalitzats i tria de dates favorables
Xerrades i tallers presencials i online
Curs professional de Feng Shui presencial i online
Feng Shui i projectes d'interiorisme (Feng Shui & Interiors)
Meditació guiada
Divulgació (xarxes socials, premsa, televisió)

M'agrada ajudar les persones i amb el Feng Shui i els 4 Pilars ho puc fer cada dia.

Mitjançant el Feng Shui milloro els espais per tal que els seus habitants estiguin millor a tots els nivells (salut, relacions i prosperitat) i amb els 4 Pilars (astrologia xinesa) ofereixo consells per a la millora personal.
També es tracten d'eines molt útils per a l'optimització d'empreses i negocis, sectors que conecbé per la meva trajectòria professional.

Ja fa uns quants anys que vaig transformar la meva vocació en professió i, sumant coneixements -fa molt de temps que treballo en el sector de la comunicació-, treballo en la seva divulgació, ja que difícilment se sol·licita allò que no es coneix.Quan demanar l'assessorament d'un expert en FENG SHUI?

- Quan hagueu de triar un terreny en què construir.
- Quan hagueu d'edificar (una vivenda, una urbanització, un centre comercial...)
- Quan hagueu de triar una nova vivenda, una seu d'empresa o un local comercial.
- Quan vulgueu fer reformes (pintar...)  i millorar l'entorn del lloc en què viviu, estudieu o treballeu per gaudir de més salut, prosperitat i bones relacions.
- Quan necessiteu preparar una habitació per a un nadó, habilitar un espai per que el/la vostre/a fill/a hi estudiï, escollir el millor lloc per fer un despatx a casa vostra.
- Quan necessiteu donar un empenta al vostre negoci.
- Quan hagueu de dissenyar un paisatge (públic o privat: parcs, jardins, etc.)
 
Aquest estudi tindrà en compte el plànol de la vivenda o del local, la seva data de construcció, la seva orientació cardinal precisa, les característiques de les persones que l'habiten o hi treballen així com medicions relatives a la contaminació electromagnètica i a geopaties i ha de permetre:
 
- Triar els colors, les formes i els complements que us situaran en aquest espai en les millors condicions possibles.
- Conèixer quins són els llocs i les orientacions més adients per a cadascuna de les persones que hi conviuen o hi treballen.
- Saber si viviu i descanseu o treballeu en un espai sa.
- Aprofitar totes les oportunitats que les energies del vostre entorn us ofereixen.
 
Feng Shui 
A partir de 300 euros (el pressupost depèn del nombre de plantes de l'habitatge i de la seva ubicació geogràfica; en el cas d'una empresa o d'un comerç, variarà segons el nombre de treballadors i l'anàlisi que calgui fer del seu logotip i de la seva imatge corporativa). L'assessorament comporta visita a l'espai analitzat, lliurament d'informe escrit detallat i explicació oral detallada del mateix així com el seguiment posterior durant un any. Si es tracta de triar terreny o nou espai, us acompanyaré en la visita. Truqueu al telèfon 645 13 69 97 per a més informació.
 

Coaching de la llar

Ofereixo una sessió que consisteix en una revisió formal i simbòlica del teu espai per analitzar què diu de tu i per aconsellar-te sobre com modificar-lo.

A partir de 75 euros (a descomptar de l'import d'un estudi complet si aquest es fa en el termini d'un any). Informació i comandes: telèfon 645 13 69 97.


Per què serveix una Carta de 4 PILARS?

Permet llegir la vida d'una persona i oferir pautes per superar reptes, aprofitar oportunitats i trobar l'equilibri.
 
Té en compte el lloc, l'hora, el dia, el mes i l'any de naixement.

Articles relacionats i aclaridors


Preu
70 euros si es fa al meu despatx o a distància i 75 euros si es fa a Barcelona. Cal reservar dia i hora trucant al telèfon 645 13 69 97. La lectura dura aproximadament una hora en què es lliura la carta i s'interpreta oralment. Es recomana d'enregistrar la sessió per escoltar-la tantes vegades com calgui i, si cal, poder plantejar aclariments i dubtes que surtin després de la trobada. Tinc consulta a Barcelona, a Cornellà i al Pla de Santa Maria (a mitja hora de Tarragona i de Reus). Per a totes aquelles persones que no s’hi puguin desplaçar, faig lectures per videotrucada.
 

Xerrades
  
Ofereixen conceptes bàsics, informació seriosa però amena i trenquen amb tòpics i supersticions.
 
Sobre FENG SHUI, per entendre què és i conèixer molts trucs útils i pràctics o sobre 4 PILARS, per saber què són realment i com poden esdevenir una eina personal molt útil.

Consulteu l'apartat Novetats d'aquest web per saber quines seran les properes.
 
Preu: L'objectiu és la divulgació i s'ofereixen desinteressadament. Si teniu interès en oferir una xerrada al vostre centre, truqueu al telèfon 645 13 69 97 sense compromís


Tallers
 
Sobre FENG SHUI i 4 PILARS. A mida.
 
Consulteu l'apartat Novetats d'aquest web per saber quins seran els propers. Si esteu interessants en programar un Taller de Feng Shui i/o 4 Pilars o en rebre sessions personalitzades, truqueu al telèfon 645 13 69 97 sense compromís.
 
Per a més informació, no dubteu a escriure a fengshui@montsemilian.com o trucar al 645 13 69 97.