Testimonis

Aquests són alguns dels projectes en què he intervingut com assessora de Fengshui:

MAS ROSSELL

Es trac
ta d'una masia reformada com allotjament rural, al terme municipal del Pla de Santa Maria (Alt Camp, Tarragona).

Podeu accedir al seu web des d'aquest enllaç.STRADA INTERIORS

Estudi de l'interiorista Laura Estrada, a Tarragona.

Podeu accedir al seu web des d'aquest enllaç.

I aquests són alguns dels testimonis que molt amablement han volgut oferir algunes de les persones a les quals he tingut el gust d'assessorar en Feng Shui i/o 4 Pilars. Moltes gràcies tant a elles com a totes les que han confiat i confien en mi.


Carme JULIANA (Badalona)

Que encuriosida estic per prendre nota dels consells de Feng Shui de la Montse!, una persona que  transmet pau, serenor, seguretat, contundència i, al mateix temps, calidesa. Tot va començar gràcies al seu treball sobre la Carta dels 4 Pilars personal. És sorprenent com aquest coneixement permet ajustar i equilibrar la vida de cada un de nosaltres, el que cal eliminar, el que cal potenciar, etc. 

Ara, conseqüentment, estic molt interessada en el Feng Shui de la casa (ja que una cosa va amb l'altra). Comprovo com las idees flueixen i fins i tot es materialitzen al voltant de la calidesa i fortalesa d'una taula de fusta en un ambient adequat, amb tots els elements que ho propicien, detalls que ella, la Montse, ens va aportant, també a través del seu Facebook .

Moltes gràcies, Montse, pels teus coneixements i, sobretot, per l'ajuda personal que ens aportes amb  ells i el teu magnific tarannà!"Elisabeth ISERN, herbolària i terapeuta de Flors de Bach  (Sant Just Desvern)

"Per a mi és una dona molt propera que transmet confiança i passió per la seva professió. D’aquesta forma et fa estimar també el món del Feng Shui”.


CRISTINA (Barcelona)

“Des del primer moment en què vaig contactar amb la Montse, em va mostrar la seva professionalitat i la seva calidesa. Va visitar el meu pis i al cap d’uns dies ja tenia llest el meu informe de Feng Shui. Des d’aleshores ha anat resolent tots els dubtes que se m'han anat presentant i m'ha facilitat molt la tasca d'anar decorant casa meva”.


LLUÏSA (Vilanova i La Geltrú)

"Tinc l'experiència del seu treball en un estudi que va fer a casa meva i també a casa de la meva filla i d'una amiga; després ens va fer els calendaris astrològics personals i li he fet alguna consulta per a alguna altra amiga.

Les experiències han estat molt aclaridores i tranquil·litzadores. Hi havia qüestions que no entenia gaire bé sobre les vivències que hem tingut a casa i sobre les meves experiències en general i en això m'ha ajudat molt la seva actitud col·laboradora i el seu recolzament.

Algun exemple

Em vaig adonar que amb algunes dones havia tingut canvis de relació des d’unes obres que vaig fer el 2002 (vam canviar de lloc la porta d'entrada i la finestra a la planta baixa), cosa que es va accentuar quan vaig pujar la zona de treball a la planta primera (abans la tenia davant de la porta d’entrada). Sense haver tingut baralles ni discussions, hi va haver un cert refredament amb algunes amigues; en canvi amb d’altres no, i amb les de la família, en cap cas.

La Montse em va recomanar posar element metall a la zona que a casa (segons el seu mapa d’estrelles) parlava de conflictes amb dones. Vaig posar-hi un camí de taula de lli blanc i dins d'un gran bol de color clar, unes pedres blanques; a la finestra unes plantes de flor blanca dins d'unes galledes metàl·liques.

Tan aviat com ho vaig acabar de fer, vaig començar a tenir notícies d'amigues de les quals feia temps que no en sabia res i vaig anar recuperant el bon tracte amb d'altres.

Encara no he pogut fer tots els canvis curatius que em va recomanar, perquè son llargs i complicats (inclouen el canvi de les cobertes de la casa, que s'han de fer, però que no podem fer immediatament). Malgrat tot, alguna cosa s'ha"mogut" perquè m'han arribat moltes ajudes sanadores: em van fer un test de geopaties i les van trobar-les als llocs idèntics on les havia trobat la Montse.

En general, jo he anat notant força millora en la meva energia i he iniciat unes quantes "reparacions" de la meva salut. Ara tinc una visió més serena de casa meva i de la meva vida".

 

LAURA CAVAYÉ (Vilanova i La Geltrú)

“Com posar en paraules la tranquil·litat, la serenor, l'emoció i, en definitiva, l'amor que sentim quan estem a casa asseguts en el nostre racó preferit? O quan el sol o la claror entren i il·luminen tot allò que anomenem 'la nostra llar'?

El nostre cor és el nostre millor aliat per descobrir si realment gaudim en profunditat de tot allò que hem col·locat a casa en el nostre afany de decorar-la i d'anar-la fent 'nostra'.

Decidir un color o un altre per a una habitació, posar una taula de fusta o d'un altre material, les cortines... de quin color les posem?, quedarà bé aquest quadre en aquell racó? Són moltíssimes les vegades que ens trobem en aquestes situacions en què hem de decidir.

També no són poques les vegades que no sabem per què però notem que 'no estem bé' o notem 'males vibracions' davant un objecte, la distribució d'una de les habitacions, quan entrem a casa d'un amic, etc. Notem! ... Dins nostre hi ha com una llumeta que s'encén per avisar-nos que hi ha alguna cosa que no funciona bé.

No són tonteries. Cada color, cada material, la distribució de l'espai, les formes ... tot és important! Tot ens pot ajudar a dibuixar aquell ambient concret que a priori tenim en la nostra imaginació.

Per aquest motiu em vaig decidir a demanar a la Montse Milian que m'orientés a casa meva abans de prendre qualsevol d'aquestes decisions. Després d'assistir a un dels seus tallers d'Iniciació al Feng Shui, vaig posar-me a les seves mans.

La 'Sort de la Terra': la simbologia, els cinc elements, les orientacions favorables, mapa d'estrelles, les cures, contaminació electromagnètica ... un estudi molt complert de tot el meu pis que tinc sempre molt en compte abans de prendre una decisió en la decoració i/o organització de la casa. L'objectiu final és molt clar: fer de la meva llar un entorn harmònic i d'alta vibració.

Estic molt contenta d'haver fet aquest estudi i de saber que tinc a la meva disposició un recurs molt valuós que es basa en una disciplina mil·lenària, el Feng Shui.

També haig d'agrair a la Montse el seu treball a l'hora de fer la 'Carta de 4 Pilars'.

La 'Sort del Cel' me la va calcular a partir del lloc, l'any, el mes, el dia i l'hora de naixement. Amb aquest estudi em va revelar les meves fortaleses i les meves febleses, què puc fer per a superar-me a mi mateixa, com aprofitar la meva energia per aprendre a ser millor persona i va posar-me en coneixement d'aquells factors que han estat i seran determinants al meu favor o a la meva contra al llarg de tota la meva vida.

En aquest cas l'objectiu també estava clar: trobar l'equilibri vital.

Moltes gràcies Montse !

Una abraçada de llum"


Ester CABALLÉ RIPOLL (Reus)

“El treball que realitza la Montse em sembla fantàstic i meravellós, ple de pau i harmonia”.
Per a més informació, no dubteu a escriure a fengshui@montsemilian.com o trucar al 645 13 69 97.