Feng Shui Tradicional

La història del Feng Shui es remunta a milers d'anys enrera en un punt en què es creuen art i ciència. El Feng Shui Tradicional, o Clàssic, es basa en dos corrents: l'Escola de la Forma i l'Escola de la Brúixola.

La primera estudia el paisatge -natural, urbá o d'interior- així com la llum, el color, els elements i d'altres variables.

La segona se serveix de càlculs basats en les orientacions cardinals i l'impacte de determinades constel·lacions sobre l'energia terrestre i l'Escola dels Estels Volants (Xuan Kong Fei Xing) en forma part. Utiliza la brúixola fent servir 24 sectors de 15 graus i, per tant, l'usa amb una precisió més gran. I aporta una novetat respecte de la resta d’escoles: la consideració dels cicles de temps; és a dir, l’anàlisi de com un espai canvia la seva sort amb el pas dels anys. Treballa amb 9 estrelles amb diferents significats que van evolucionant al llarg del temps. Cadascuna d’elles s’associa a un dels 5 elements i a diverses simbologies.

Montse Milian és consultora de Feng Shui tradicional i treballa amb l'Escola de la Forma i l'Escola dels Estels Volants.

Trobaràs molts articles i consells pràctics de Feng Shui si fas clic aquí.