Projectes i testimonis

Projecte realitzat

Us presento el resultat d’un dels meus assessoraments de fengshui, fruit d'una reforma integral, del qual n’estic molt satisfeta.

Es tracta de la consulta de l’osteòpata Oriol Torres a Cambrils (Tarragona), que va obrir al mes de gener.

La osteopatia serveix per tractar una gran varietat de problemes que poden afectar infants, adolescents i adults, com dolors articulars i musculars, problemes digestius, disfuncions hormonals i estrès emocional. Oriol Torres proposa un camí per retrobar-se amb la pròpia salut.

A www.orioltorresosteopatia.com trobareu molta més informació i la possibilitat de concertar hora en línia. També podeu trucar al telèfon 977 09 72 12. Us ho recomano!


I aquests són d'altres assessoraments de fengshui realitzats:

MAS ROSSELL

Es tracta d'una masia reformada com allotjament rural, al terme municipal del Pla de Santa Maria (Alt Camp, Tarragona).

Podeu accedir al seu web des d'aquest enllaç.

STRADA INTERIORS

L’estudi d’Strada Interiors, a Tarragona, és un dels projectes en què he tingut la sort de poder intervenir com a assessora de fengshui. Amb els meus consells i el bon saber fer de la Laura Estrada va quedar un espai de treball i d'atenció als clients fantàstic.

Podeu accedir al seu web des d'aquest enllaç.

LA PETITA TRIBU (MONTSE OLIVERES, MARE DE DIA)

En aquests més de deu anys que fa que em dedico al fengshui he tingut la sort de descobrir i contribuir en projectes professionals de persones molt especials. Entre ells, el de la Montse Oliveres, que fa de mare de dia a Blancafort (Conca de Barberà).

El seu projecte es diu “La petita tribu”. L’espai que ocupa, totalment harmonitzat amb fengshui, és tot a peu pla i s’adapta a les necessitats dels infants.

D’una part, hi ha l’espai de criança (amb diversos raconets de joc amb diferents materials -cotxes, animals, nines, joc simbòlic, etc.- que permet jugar i esdevenir molts personatges; elements per afavorir la motricitat; el racó dels contes; el lloc de descans; el canviador, que fomenta el moviment lliure; i la zona on la Montse desa els olis essencials, amb els quals treballa per a beneficiar els petits).

També hi ha la cuina, amb trones, on els nens i nenes dinen el menjar que porten les seves famílies, i el bany, on es potencia l’autonomia en la higiene. Finalment, l’ampli exterior, on hi fan vida sempre que el temps ho permet, amb una miqueta d’hort i plantes i raconets amb propostes diverses, la cuineta, el tobogan, el sorral...

Com diu la Montse, “un lloc ben bonic per descobrir el món”. Si us ve de gust conèixer-la, truqueu al telèfon 660 70 37 43.

ESPAI DE BENESTAR LORENA DOMÍNGUEZ

L’Espai de Benestar Lorena Domínguez és un centre fruit d’una reforma integral i es troba a Blancafort (Conca de Barberà, Tarragona; telèfon: 686 07 17 66).La seva filosofia és la de cuidar-se per dins i per fora, sense pressa i amb la feina feta amb amor. “Amb els massatges terapèutics ajudo al teu cos a que recuperi per si mateix la salut i el benestar (...) Amb els tractaments corporals, sempre havia somiat amb una estètica natural, aprofitar tot el que la naturalesa ens proporciona”.

Entre els serveis que s’hi ofereixen hi trobareu quiromassatge, osteopatia, massatge thai, massatge kobido i tractaments de bellesa.

A la imatge de dalt, una habitació de Mas Rossell, a sota, per aquest ordre, l'estudi d'Strada Interiors, un racó de La Petita Tribu i l'Espai de Benestar Lorena Domínguez

I aquests són alguns dels testimonis que molt amablement han volgut oferir algunes de les persones que han estat usuàries dels meus serveis de formació i de consultoria de fengshui i 4 pilars (astrologia xinesa):

Verónica Olmo (Calafell)

"Siempre había sentido mucha curiosidad sobre el Feng Shui. Había leído y hecho cursillos sobre el tema pero no llegaba a obtener ideas claras. Gracias al Curso de Feng Shui Profesional y a Montse, no sólo conseguí entender y aprender sobre Feng Shui,sino que también lo he podido aplicar a mi vida".

Sònia Farran (El Pla de Santa Maria)

"Vaig descobrir la Montse gairebé per casualitat, però ara sé que era per causalitat, ja que, des que els nostres camins es van creuar, la transformació a casa nostra ha estat exponencial: començant per l’estudi de casa nostra, passant per la carta de 4 de pilars per a cadascun dels membres de la família i, fins i tot, compartint projectes juntes. Agraïda a la vida per aquesta preciosa causalitat!"

Carme JULIANA (Badalona)

“Que encuriosida estic per prendre nota dels consells de fengshui de la Montse!, una persona que transmet pau, serenor, seguretat, contundència i, al mateix temps, calidesa. Tot va començar gràcies al seu treball sobre la Carta dels 4 Pilars personal. És sorprenent com aquest coneixement permet ajustar i equilibrar la vida de cada un de nosaltres, el que cal eliminar, el que cal potenciar, etc.

Ara, conseqüentment, estic molt interessada en el fengshui de la casa (ja que una cosa va amb l'altra). Comprovo com las idees flueixen i fins i tot es materialitzen al voltant de la calidesa i fortalesa d'una taula de fusta en un ambient adequat, amb tots els elements que ho propicien, detalls que ella, la Montse, ens va aportant, també a través del seu Facebook .

Moltes gràcies, Montse, pels teus coneixements i, sobretot, per l'ajuda personal que ens aportes amb ells i el teu magnífic tarannà!"

Elisabeth ISERN, herbolària i terapeuta de Flors de Bach (Sant Just Desvern)

"Per a mi és una dona molt propera que transmet confiança i passió per la seva professió. D’aquesta forma et fa estimar també el món del fengshui”.

CRISTINA (Barcelona)

“Des del primer moment en què vaig contactar amb la Montse, em va mostrar la seva professionalitat i la seva calidesa. Va visitar el meu pis i al cap d’uns dies ja tenia llest el meu informe de fengshui. Des d’aleshores ha anat resolent tots els dubtes que se m'han anat presentant i m'ha facilitat molt la tasca d'anar decorant casa meva”.

LLUÏSA (Vilanova i La Geltrú)

"Tinc l'experiència del seu treball en un estudi que va fer a casa meva i també a casa de la meva filla i d'una amiga; després ens va fer els calendaris astrològics personals i li he fet alguna consulta per a alguna altra amiga.

Les experiències han estat molt aclaridores i tranquil·litzadores. Hi havia qüestions que no entenia gaire bé sobre les vivències que hem tingut a casa i sobre les meves experiències en general i en això m'ha ajudat molt la seva actitud col·laboradora i el seu recolzament.

Algun exemple:

Em vaig adonar que amb algunes dones havia tingut canvis de relació des d’unes obres que vaig fer el 2002 (vam canviar de lloc la porta d'entrada i la finestra a la planta baixa), cosa que es va accentuar quan vaig pujar la zona de treball a la planta primera (abans la tenia davant de la porta d’entrada). Sense haver tingut baralles ni discussions, hi va haver un cert refredament amb algunes amigues; en canvi amb d’altres no, i amb les de la família, en cap cas.

La Montse em va recomanar posar element metall a la zona que a casa (segons el seu mapa d’estrelles) parlava de conflictes amb dones. Vaig posar-hi un camí de taula de lli blanc i dins d'un gran bol de color clar, unes pedres blanques; a la finestra unes plantes de flor blanca dins d'unes galledes metàl·liques.

Tan aviat com ho vaig acabar de fer, vaig començar a tenir notícies d'amigues de les quals feia temps que no en sabia res i vaig anar recuperant el bon tracte amb d'altres.

Encara no he pogut fer tots els canvis curatius que em va recomanar, perquè son llargs i complicats (inclouen el canvi de les cobertes de la casa, que s'han de fer, però que no podem fer immediatament). Malgrat tot, alguna cosa s'ha"mogut" perquè m'han arribat moltes ajudes sanadores: em van fer un test de geopaties i les van trobar-les als llocs idèntics on les havia trobat la Montse.

En general, jo he anat notant força millora en la meva energia i he iniciat unes quantes "reparacions" de la meva salut. Ara tinc una visió més serena de casa meva i de la meva vida".

LAURA CAVAYÉ (Vilanova i La Geltrú)

“Com posar en paraules la tranquil·litat, la serenor, l'emoció i, en definitiva, l'amor que sentim quan estem a casa asseguts en el nostre racó preferit? O quan el sol o la claror entren i il·luminen tot allò que anomenem 'la nostra llar'?

El nostre cor és el nostre millor aliat per descobrir si realment gaudim en profunditat de tot allò que hem col·locat a casa en el nostre afany de decorar-la i d'anar-la fent 'nostra'.

Decidir un color o un altre per a una habitació, posar una taula de fusta o d'un altre material, les cortines... de quin color les posem?, quedarà bé aquest quadre en aquell racó? Són moltíssimes les vegades que ens trobem en aquestes situacions en què hem de decidir.

També no són poques les vegades que no sabem per què però notem que 'no estem bé' o notem 'males vibracions' davant un objecte, la distribució d'una de les habitacions, quan entrem a casa d'un amic, etc. Notem! ... Dins nostre hi ha com una llumeta que s'encén per avisar-nos que hi ha alguna cosa que no funciona bé.

No són tonteries. Cada color, cada material, la distribució de l'espai, les formes ... tot és important! Tot ens pot ajudar a dibuixar aquell ambient concret que a priori tenim en la nostra imaginació.

Per aquest motiu em vaig decidir a demanar a la Montse Milian que m'orientés a casa meva abans de prendre qualsevol d'aquestes decisions. Després d'assistir a un dels seus tallers d'Iniciació al fengshui, vaig posar-me a les seves mans.

La 'Sort de la Terra': la simbologia, els cinc elements, les orientacions favorables, mapa d'estrelles, les cures, contaminació electromagnètica ... un estudi molt complert de tot el meu pis que tinc sempre molt en compte abans de prendre una decisió en la decoració i/o organització de la casa. L'objectiu final és molt clar: fer de la meva llar un entorn harmònic i d'alta vibració.

Estic molt contenta d'haver fet aquest estudi i de saber que tinc a la meva disposició un recurs molt valuós que es basa en una disciplina mil·lenària, el fengshui.

També haig d'agrair a la Montse el seu treball a l'hora de fer la 'Carta de 4 Pilars'.

La 'Sort del Cel' me la va calcular a partir del lloc, l'any, el mes, el dia i l'hora de naixement. Amb aquest estudi em va revelar les meves fortaleses i les meves febleses, què puc fer per a superar-me a mi mateixa, com aprofitar la meva energia per aprendre a ser millor persona i va posar-me en coneixement d'aquells factors que han estat i seran determinants al meu favor o a la meva contra al llarg de tota la meva vida.

En aquest cas l'objectiu també estava clar: trobar l'equilibri vital.

Moltes gràcies Montse !

Una abraçada de llum"

Ester CABALLÉ RIPOLL (Reus)

“El treball que realitza la Montse em sembla fantàstic i meravellós, ple de pau i harmonia”.